Waar anderen voorbijgaan blijf ik staan – Eep Seeber

“Ik maak mijn beelden altijd net even vanuit een andere invalshoek. Of op een moment waar anderen niet snel aan denken. Waar iedereen voorbij loopt, houd ik even in. En leg het moment vast op een manier die je niet zo vaak ziet. Zo laat ik anderen zien, waar ze normaal aan voorbijgaan”.

Eep Seeber

Vanaf zaterdag 25 januari 2020 presenteert Frans Klos Exposities in café Piet de Gruyter de tentoonstelling ‘Waar anderen voorbijgaan blijf ik staan’ van fotograaf Eep Seeber | Eep Photo.
Eep Seeber volgde de opleiding voor mode en fotografie aan de kunstacademie te Enschede en werkte onder meer als etaleur bij IKEA, als freelance grafisch vormgever en startte een eigen ansichtkaartenlijn. Recent realiseerde hij in opdracht van het Aidsfonds de brochure ‘Tour d’amour’ en vervaardigde hij het beeld en de poster voor de documentaire ‘Hola Yumbo’ van Tim Dekkers (première maart 2020 tijdens de Roze Filmdagen).
De tentoonstelling ‘Waar anderen voorbijgaan blijf ik staan’ werd samengesteld door Pieter Zeeman en is te zien van 25 januari t/m 30 april 2020.

De foto’s zijn te koop voor € 225,- per stuk (incl. BTW) in een beperkte gesigneerde oplage van 15 stuks.

www.eepphoto.com

Reacties zijn gesloten.